СОЛЕНКИ СЪС СИРЕНИ , ПОДПРАВКИ ОТ ГОТОВО БУТЕР ТЕСТО
150 г сирене
подправки по избол
Фурна - 200 градуса с вентилатор;
Плоска тава покрита с хартия за печене.
Бутер тестото се отваря и нарязва на широки ленти по дължина, около 3-3.5 см.
Фурна - 200 градуса с вентилатор;
Плоска тава покрита с хартия за печене.
Бутер тестото се отваря и нарязва на широки ленти по дължина, около 3-3.5 см.
Разрязва се и на малки квадрати, които ще могат да се прегънат и да се получи триъгълник.
Във всеки квадрат се поставя малко парче сирене, прихлупва се, леко се натискат с вилица, за да може при печенето тестото да се разгърне
По избор може и да се посипят с билки по избор, риган, мащерка, много приятни стават с повечко лют кайенски пипер и сол и да се посипят със сусам, но последното е по избор.
Подреждат се в тавата за печене.
Пече се затоплена фурна на 200 градуса за около 15- 20 минути или до хубаво златисто.
По избор може и да се посипят с билки по избор, риган, мащерка, много приятни стават с повечко лют кайенски пипер и сол и да се посипят със сусам, но последното е по избор.
Подреждат се в тавата за печене.
Пече се затоплена фурна на 200 градуса за около 15- 20 минути или до хубаво златисто.
Коментари